Final Fantasy 14 Starter Edition tijdelijk gratis te spelen op PlayStation 4

Tijdelijk, niet finaal.

PlayStation 4-eigenaars kunnen nog tot en met 26 mei de Final Fantasy 14 Starter Edition gratis downloaden. Normaal gezien kost die basisversie van de game je 20 euro. Via de gratis download kun je de game 30 dagen lang kosteloos uitproberen. Wil je nadien verderspelen, dan moet je een maandelijkse abonnementskost betalen.

De Starter Edition bevat enkel de basisgame, en dus niet de grote uitbreidingen zoals Heavensward, Stormblood en Shadowbringers. In de basisversie kun je bovendien maar tot level 50 stijgen.

Er is echter ook minder goed nieuws over de game. Door de coronacrisis is de volgende update voor Final Fantasy 14 immers voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wil je na het spelen van de Starter Edition ook de uitbreidingen voor de game eens proberen, lees dan zeker onze Final Fantasy 14: Stormblood review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread