Sucker Punch: 'Ghost of Tsushima duurt ongeveer 30 tot 50 uur'

Sucker voor Samurai?

Creative director Nate Fox van Sucker Punch laat in een interview met Voxel weten dat Ghost of Tsushima 30 tot 50 uur in beslag neemt.

Daarnaast moedigt Fox spelers ook aan om soms van het pad af te wijken en als het ware te verdwalen op het eiland Tsushima. Er is volgens hem immers veel te ontdekken in de game. Zo zijn er naast de missies ook tal van voorwerpen en omgevingen te ontdekken die op het Japanse vasteland ook te vinden zijn. Die gaan van besneeuwde bergen tot watervallen tot bamboebossen.

Door die verscheidenheid hoopt Sucker Punch spelers te blijven boeien doorheen de volledige game. Verder vertelt de creative director ook dat we in de Ghost of Tsushima State of Play maar een klein deeltje van de map zagen. Naast die trailer kregen we deze week ook meer info over de Ghost of Tsushima combat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread