Pokémon GO Fest gaat dit jaar enkel digitaal door

Evenement krijgt virtuele GO.

Door de huidige coronamaatregelen gaat Pokémon GO Fest 2020 enkel in virtuele vorm door. Het evenement vindt plaats op 25 en 26 juli. Dat laat Niantic weten via een blogbericht.

In het bericht blikt Niantic terug op voorgaande evenementen in Chicago, Dortmund en Yokohama die meer dan 600.000 bezoekers lokten. Daarnaast onthult het bedrijf dat Pokémon GO Fest 2020-tickethouders voor het eerst twee dagen lang toegang krijgen tot het evenement.

12

Niantic wil naar eigen zeggen trainers verbinden, zelfs wanneer iedereen thuis zit. Om dat te realiseren, wordt er binnenkort nog nieuwe content aangekondigd. Tijdens het evenement zelf heeft de ontwikkelaar ook enkele verrassingen in petto die zorgen voor nieuwe ervaringen en extra gameplay.

Om de game draaiende te houden, krijgt de titel op 1 en 2 juni een groot onderhoud. Dan gaat Pokémon GO even offline. Ben je op zoek naar Pokémon GO tips en tricks, dan vind je die op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread