Pokémon GO binnenkort twee dagen offline

Servers offline wegens GOnderhoud.

Ontwikkelaar Niantic laat weten dat de servers van Pokémon GO even offline gaan op maandag 1 juni en dinsdag 2 juni. Dat doet de studio vanwege 'serveronderhoud'.

Door dat onderhoud kun je tussen maandag 1 juni om 20:00 uur tot dinsdag 2 juni om 03:00 uur de game niet spelen. Daarnaast verontschuldigt Niantic zich alvast voor eventuele ongemakken die het onderhoud met zich meebrengen.

pogo

Het is niet de eerste keer dat Pokémon GO tijdelijk onspeelbaar is in België en Nederland. Bij de release in 2016 raakten de servers namelijk overbelast waardoor de Pokémon GO release werd uitgesteld in Europa. Gelukkig was dit probleem toen snel verholpen waardoor de game tien dagen later toch bij ons lanceerde.

Wil je voor het serveronderhoud nog alles uit de game halen, dan zijn de Pokémon GO raids op afstand iets voor jou. Ben je eerder op zoek naar meer informatie over de game, dan vind je alle Pokémon GO tips en tricks terug op onze website.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread