Pokémon GO binnenkort twee dagen offline

Servers offline wegens GOnderhoud.

Ontwikkelaar Niantic laat weten dat de servers van Pokémon GO even offline gaan op maandag 1 juni en dinsdag 2 juni. Dat doet de studio vanwege 'serveronderhoud'.

Door dat onderhoud kun je tussen maandag 1 juni om 20:00 uur tot dinsdag 2 juni om 03:00 uur de game niet spelen. Daarnaast verontschuldigt Niantic zich alvast voor eventuele ongemakken die het onderhoud met zich meebrengen.

pogo

Het is niet de eerste keer dat Pokémon GO tijdelijk onspeelbaar is in België en Nederland. Bij de release in 2016 raakten de servers namelijk overbelast waardoor de Pokémon GO release werd uitgesteld in Europa. Gelukkig was dit probleem toen snel verholpen waardoor de game tien dagen later toch bij ons lanceerde.

Wil je voor het serveronderhoud nog alles uit de game halen, dan zijn de Pokémon GO raids op afstand iets voor jou. Ben je eerder op zoek naar meer informatie over de game, dan vind je alle Pokémon GO tips en tricks terug op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread