Grand Theft Auto 5 ging 130 miljoen keer over de toonbank

2K speelt met cijfers.

Volgens de laatste financiële rapportering van 2K Interactive ging Grand Theft Auto 5 intussen al meer dan 130 miljoen keer over de toonbank. Alle games van het bedrijf en de dochterondernemingen samen zouden goed zijn voor een winst van bijna drie miljard dollar.

Dat Grand Theft Auto 5 het na zeven jaar nog steeds zo goed doet is ongetwijfeld te danken aan de vele updates die GTA Online ontvangt. Zo kregen alle spelers onlangs nog gratis GTA-dollars door in te loggen op Grand Theft Auto Online.

Naast GTA 5 krijgen we ook verkoopcijfers van de andere games die 2K Games uitgeeft. Zo verkocht Red Dead Redemption 2 in totaal al 31 miljoen exemplaren, NBA 2K20 12 miljoen exemplaren, gevolgd door Borderlands 3 met 10 miljoen kopieën en The Outer Worlds met 2,5 miljoen games.

Meer informatie over de game die het rijtje afsluit, vind je in onze The Outer Worlds review. Naast games waagt 2K zich binnenkort ook aan een avontuur op het grote scherm. Er is immers een Borderlands-film in de maak met waarschijnlijk Cate Blanchett als hoofdpersonage.

Heb je nog altijd plezier met GTA 5 of heb je al even niet meer gespeeld? Misschien krijg je er met onze GTA 5 cheats wel terug zin in!

Advertentie

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 3 release uitgesteld

Oorspronkelijke datum valt in het water.

Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread