Bekijk de nieuwe trailer van Christopher Nolan-film Tenet in Fortnite

Fortnite is de nieuwe plek voor premičres.

Een gloednieuwe trailer van de film Tenet is binnenkort te zien in Fortnite. Dat maakt Epic Games bekend.

De trailer zal vanaf 22 mei 2u 's nachts (onze tijd) te zien zijn in het theater op het Party Royale eiland in Fortnite. De trailer wordt elk uur getoond, maar het is nog niet bekend hoelang de trailer in Fortnite zal blijven.

Tenet is de nieuwe film van Christopher Nolan, de regisseur van blockbusters als Inception, The Dark Knight, Interstellar en Dunkirk. De even langverwachte als geheimzinnige film komt normaal gezien in juli 2020 in de zalen, als het coronavirus tenminste geen stok tussen de wielen steekt.

Hieronder kan je de oude trailer van Tenet zien, die eind 2019 werd verspreid.

Het is niet de eerste keer dat Fortnite gastheer is voor een filmevenement. Eerder kregen we bijvoorbeeld ook al een clip te zien van Star Wars: The Rise of Skywalker. Het is wel voor het eerst dat een dergelijk evenement plaatsvindt op Fortnites nieuwe Party Royale eiland.

Eerder was dit eiland wel al de venue voor een concert van Travis Scott, Diplo en Deadmau5.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread