Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition onverwacht uitgebracht

Definitief gelekt.

Vorige week kondigde 2K Games een remaster van de Mafia-trilogie aan en beloofde de uitgever om op 19 mei met meer details over de brug te komen. Die details blijken uiteindelijk twee volwaardige games te zijn, want Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn vanaf nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geheel onverwacht zijn de releases niet, want eerder vandaag was een gelekte versie van de geremasterde Mafia 2: Definitive Edition al te downloaden en te spelen via de Australische PlayStation Store.

De Definitive Version van Mafia 2 is een typische remaster en bevat naast ondersteuning voor 4K-resoluties ook alle DLC, inclusief Clothing en Vehicle Packs.

Mafia 3: Definitive Edition is daarentegen geen volwaardige remaster, aangezien de originele game pas in 2016 uitkwam en dus nog vrij recent is. De Definitive Edition bevat wel alle reeds uitgebrachte DLC. Wil je graag meer weten over die titel, lees dan zeker onze Mafia 3 review.

Bezit je een van beide games al op Steam? Dan krijg je de Definitive Version ervan helemaal gratis. Op de PlayStation 4 en Xbox One is dat enkel het geval voor Mafia 3. Afzonderlijk kosten de nieuwe games elk 30 euro.

Je kunt echter ook kiezen voor de Mafia: Trilogy Bundle, die je eveneens toegang verschaft tot Mafia: Definitive Edition. Dat is een volwaardige remake van de eerste game die in augustus uitkomt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread