GTA Online kampt met hackersplaag

Groot hack-festijn!

Niet alleen veel gewone spelers, maar ook hackers lijken hun weg te hebben gevonden naar de gratis versie van GTA 5. Zowel GTA Online als Grand Theft Auto 5 kampen met een hackersplaag.

Via cheats en hacks is het mogelijk om in de game op elk moment willekeurige voertuigen tevoorschijn toveren, missies te verstoren, spelers te blokkeren, het straaljagers te laten regenen of servers te laten crashen door ze te overladen met rommel. Daarnaast is het ook mogelijk om van verschillende tanks een grote mech te maken.

Niet enkel wie GTA Online speelt, heeft daar last van. Ook de singleplayer blijft niet gespaard. Hackers dringen namelijk die modus binnen en kunnen daar iedereen uitschakelen die in verbinding staat met de Rockstar-servers. Aangezien de Epic Games Stores gratis exemplaren van GTA 5 uitdeelt en een nieuw account aanmaken kinderspel is, lijkt het erop dat het probleem niet meteen verdwijnt.

Grand Theft Auto 5 is niet de enige game die kampt met cheaters. Ontwikkelaar Infinity Ward loste eerder zijn cheaterprobleem op door tweestapsverificatie via sms toe te voegen aan Call of Duty: Warzone.

Als je echt wil cheaten, kan je dat natuurlijk altijd doen in de singleplayer versie van GTA 5 met onze GTA 5 cheats voor PS4, pc en Xbox One!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread