Call of Duty: Warzone opent Bunker 11

Krijgen we nucleaire oorlogsvoering?

In een tweet van een Warzone-fankanaal ontdekken we dat ontwikkelaar Infinity Ward eindelijk Bunker 11 in Call of Duty: Warzone opent.

Wie Bunker 11 betreedt in Warzone krijgt toegang tot de war room, server room en mist room. Als je de war room betreedt, kun je vervolgens moeilijk naast de opvallende rode knop en de nucleaire kernkop kijken.

Met de opening van Bunker 11 haalt Infinity Ward gelijk ook alle mysteries omtrent die plek weg. Wat de toevoeging van die rode knop en kernkop precies betekent, is echter nog onduidelijk. Vermoedelijk kunnen we ons in de toekomst aan nucleaire oorlogsvoering verwachten in Warzone.

Naast een bunker kregen Call of Duty: Modern Warfare en Warzone ook een uitgebreide update. Die voegt meer cosmetische voorwerpen, twee maps en een nieuwe modus toe. Naast content bevat die update voor Warzone ook hints naar Black Ops 5.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread