Geen nieuwe Titanfall-titel in de maak

Titanenstrijd op pauze.

In een interview over de tiende verjaardag van ontwikkelaar Respawn Entertainment laat medeoprichter en topman Vince Zampella weten dat de studio momenteel niet aan Titanfall 3 werkt.

Zampella benadrukt echter dat uitstel geen afstel is. Hij droomt er namelijk van om de reeks op een dag nieuw leven in te blazen. Tot die tijd kun je enkel via Apex Legends genieten van Titanfall-lore.

Dat er momenteel geen derde game in de reeks komt, ligt volgens ons vooral aan tijdsgebrek. Volgens de woordvoerster van EA werkt het bedrijf momenteel aan verschillende nog niet aangekondigde games. Wij vermoeden alvast dat er bij Respawn Entertainment onder andere een nieuwe Star Wars Jedi: Fallen Order-game in de maak is, zoals EA zelf al suggereerde. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, vernemen we hopelijk tijdens de EA Play in juni.

Tot die tijd kun je aan de slag met Loba Andrade in Apex Legends of de Star Wars Jedi: Fallen Order-arenagevechten. Waarom die laatste de game is die je zoekt, lees je in onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread