Gerucht: Assassin's Creed Valhalla releasedatum gelekt

Winkels geraken niet in Valhalla.

De Assassin's Creed Valhalla release zou volgens de Italiaanse Amazon-winkelpagina plaatsvinden op 15 oktober. Daardoor lijkt het er opnieuw op dat een winkelpagina de releasedatum van een belangrijke game lekt.

Een gebruiker op Reddit merkte de mogelijke blunder van de Italiaanse tak van Amazon op en zette een screenshot online. Ondanks de snelle aanpassing van Amazon naar een vagere releasedatum van 31 december 2020 lijkt het erop dat de online winkel een flater beging. Ubisoft reageerde nog niet officieel op het bericht.

Het is niet de eerste keer dat er deze week een vermoedelijke releasedatum lekt. Eerder deze week leek het er namelijk op dat de PlayStation 5 release ook in oktober zou plaatsvinden. Dat gerucht drukte Sony Japan snel de kop in.

Hoe online winkels er altijd in lijken te slagen om per ongeluk een releasedatum van een langverwachte game te lekken, is voor ons een raadsel. We vermoeden in elk geval dat Ubisoft hier allesbehalve blij mee is. In afwachting van een officiële releasedatum lees je bij ons alles over de Assassin's Creed Valhalla gameplay.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread