Assassin's Creed Valhalla krijgt opnieuw hidden blade met instakill

In het geniep.

Creative Director Ashraf Ismail laat in een interview met Kotaku weten dat je opnieuw tegenstanders kunt instakillen met je hidden blade in Assassin's Creed Valhalla.

Via de instakill krijgen spelers de kans om ergens binnen te sluipen en tegenstanders in alle stilte om te leggen. Volgens Ismail kan dat nu opnieuw, want er is in Assassin's Creed Valhalla een hidden blade-vaardigheid waarmee je alle tegenstanders met één aanval omlegt mits de juiste timing.

Volgens Ismail krijgt Eivor de hidden blade al vroeg in de game. Aangezien hij geen assassin is, moet hij echter zijn best doen om de instakill-vaardigheid te leren. Naast instakill krijgt de game ook opnieuw social stealth waardoor spelers zich kunnen verbergen in groepen mensen. Dankzij die beide dingen krijg je dus de kans om de game erg geniepig aan te vatten.

Langs de andere kant stelt de maker ons ook een beetje teleur, want Assassin's Creed Valhalla draait aan 30 fps op Xbox Series X. Naast die teleurstelling ontdekten we deze week ook dat de Assassin's Creed Valhalla season pass een Beowulf-missie bevat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread