Civilization 6 krijgt nieuwe season pass

Nieuwe grenzen verkennen.

Ontwikkelaar Firaxis Games maakt bekend dat er nieuwe content voor Civilization 6 in de maak is. Tussen mei 2020 en maart 2021 krijgt de game zes nieuwe DLC-pakketten. Die zijn afzonderlijk te koop, maar ook als onderdeel van de New Frontier Pass. Die season pass kost 40 euro en geeft je als extraatje ook de Teddy Roosevelt en Catherine De Medici Persona packs.

In totaal voegt de season pass acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders en zes nieuwe game modes toe. Vanaf 21 mei kun je aan de slag met de Maya's en Gran Colombia als nieuwe beschavingen. Ook een nieuwe Apocalypse game mode wordt dan aan de game toegevoegd.

In juli volgt de tweede DLC. Die geeft je toegang tot de Ethiopische beschaving. Welke beschavingen er nadien nog volgen, is nog niet geweten. Firaxis benadrukt verder dat ook bestaande spelers nieuwe content krijgen. Zo komen er binnenkort voor iedereen nieuwe maps, scenario's en balance updates.

Civilization 6 lanceerde in 2016 voor de pc. Nadien kwam de game ook naar de playStation 4, Xbox One en Switch. Civilization 6 ondersteunt bovendien cross-platform save files. Heb je interesse in de game, lees dan zeker onze Civilization 6 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Civilization 6 vervangt GTA 5 als gratis game in de Epic Games Store

Gratis en voor niets de geschiedenis op zijn kop zetten.

Crusader Kings 3 releasedatum bekend

Je eigen familie uitmoorden was nog nooit zo leuk.

Age of Sigmar-RTS aangekondigd door Frontier Developments

Ontwikkelaar verkent de grenzen van het Warhammer-universum.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread