EA: 'Star Wars Jedi: Fallen Order is het begin van een nieuwe franchise'

Forse uitspraak van Andrew Wilson.

In een bijeenkomst met de investeerders van Electronic Arts heeft EA-topman Andrew Wilson verkondigd dat Star Wars Jedi: Fallen Order het begin is van een nieuwe franchise. Met meer dan tien miljoen verkochte exemplaren overtreft de game immers alle verwachtingen.

Wilson onthult echter nog niet wat de toekomst precies inhoudt voor de nieuwe reeks. Vermoedelijk mogen we ons verwachten aan een sequel op de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Wij kunnen alvast niet wachten om opnieuw aan de slag te gaan met de geweldige combat van Fallen Order.

Ter ere van May the Fourth bracht ontwikkelaar Respawn Entertainment eerder deze week nog een Star Wars Jedi: Fallen Order update uit die arenagevechten introduceert. Wil je meer weten over de game, lees dan zeker onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread