Tijdelijk geen helikopters in Call of Duty: Warzone door glitch

Een glitch te ver.

Er zijn momenteel geen helikopters meer te vinden in Call of Duty: Warzone. Hoogstwaarschijnlijk is dat een tijdelijke oplossing voor een glitch die spelers de afgelopen week ontdekten.

De voorbije week waren vele spelers gefrustreerd door een helikopter glitch in Call of Duty: Warzone. Daarbij kwamen helikopters met een full squad onder de map terecht en konden ze ongestoord andere spelers neerknallen.

Het is niet de eerste keer dat dergelijke glitches in Call of Duty zitten, maar het is de eerste keer dat dit met een helikopter gebeurt. Dit is problematisch in matches aangezien de mobiliteit en snelheid van een helikopter veel hoger liggen dan die van een eenzame speler.

Als antwoord hierop heeft Infinity Ward nu besloten om de helikopter tijdelijk uit de game te verwijderen terwijl de glitch wordt aangepakt. Hoelang dat zal duren en wanneer de helikopter terugkomt, is nog niet duidelijk.

Naast het verwijderen van de helikopter heeft Infinity Ward ook toevoegingen gedaan in de laatste update. Trios kunnen nu Blood Money Plunder spelen. In Blood Money krijg je dan weer meer geld wanneer je een tegenstander neerknalt.

Wie op de glitch steunde om te winnen, hoeft niet te treuren. Wij tonen je enkele andere manieren om te winnen. Lees daarvoor zeker onze Warzone Akimbo perk pagina, of onze Call of Duty Warzone tips om je dat extra beetje voorsprong te geven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread