Microsoft onthult op 7 mei meer beelden van Assassin's Creed Valhalla

Het Valhalla van Microsoft.

Via een update laat Microsoft weten dat het momenteel naar de toekomst van Xbox kijkt. Op 7 mei onthult het bedrijf meer informatie onthult over de Xbox Series X, maar ook over Assassin's Creed Valhalla.

Vorige week maakte Microsoft al bekend dat we op 7 mei de eerste Xbox Series X games te zien zouden krijgen. Daarvoor roept Microsoft nu Xbox 20/20 in het leven. Via dat initiatief wil Microsoft het hele jaar door updates geven over waar het bedrijf momenteel mee bezig is.

Het eerste luik van dat initiatief is een zogenaamde mei-update. Daarin krijgen we meer informatie over de functies van Xbox Series X, een voorsmaakje van enkele games en sneaks peaks van ontwikkelaars en uitgevers. Een van die games is het recent aangekondigde Assassin's Creed Valhalla. De Xbox 20/20 mei-update wordt op 7 mei vanaf 17:00 uur uitgezonden via Mixer, Twitch, Facebook, Twitter en YouTube.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread