Eerste beelden The Lord of the Rings: Gollum onthuld

Indrukwekkende beelden van de lieveling.

Een tijdje geleden kondigde Daedalic Entertainment The Lord of the Rings: Gollum aan voor PS5 en Xbox Series X. Nu krijgen we via Gamestar de eerste beelden van de game te zien. De game komt volgend jaar uit voor pc en consoles.

Op de eerste beelden krijgen we een voorsmaakje van de gameplay, de omgevingen en hoe Gollum daarin past. Hoewel de game gebaseerd is op de boeken van J.R.R Tolkien, lijken de omgevingen sterk op die van de films en dat ziet er best indrukwekkend uit. Gollum zelf ziet er wel anders uit dan in de films. Zo toont een screenshot het hoofdpersonage met langer haar en een blinkende huid.

12

Als we de afbeeldingen verder bestuderen, dan zien we dat stealth en keuzes maken een belangrijk onderdeel van de game vormen. Omdat de game gebaseerd is op de boeken, zien we ook een afbeelding waarin Gollum de befaamde mijnen en smeltovens van Mordor in alle stilte verkent. Als dat maar goed afloopt voor hem.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread