Geoff Keighley kondigt Summer Game Fest aan

Zonnige vooruitzichten.

Gamejournalist en E3 Coliseum-presentator Geoff Keighley kondigt het digitale evenement Summer Game Fest aan. Dat loopt van mei tot augustus en biedt je een groots evenement met heel wat gamenieuws en afzonderlijke evenementen.

Het idee voor het festival kwam er na de aankondiging dat E3 2020 geen digitaal evenement krijgt en dat Gamescom enkel digitaal doorgaat. Ondanks die dompers bleef de interesse voor een extra evenement groot en begonnen ontwikkelaars, platformeigenaars en fans Keighley te benaderen met de vraag of hij iets wou organiseren. Keighley geeft hier nu gevolg aan door Summer Game Fest te organiseren. Tijdens dit evenement krijgen we tal van digitale gameshows, trailers, releases, ingame evenementen en digitale demo's te zien.

Om de grootsheid van het evenement kracht bij te zetten, laat Keighley weten dat verschillende bedrijven al op de kar sprongen. Momenteel zijn dat 2K, Activision, Bandai Namco, Bethesda, Blizzard, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, EA, Microsoft, Sony, Square Enix, Private Division, Riot Games, Steam en Warner Bros. Interactive Entertainment. Daar komen volgens Keighley de komende weken nog ontwikkelaars en uitgevers bij.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread