Age of Sigmar-RTS aangekondigd door Frontier Developments

Ontwikkelaar verkent de grenzen van het Warhammer-universum.

In een nota laat ontwikkelaar Frontier Developments weten dat het momenteel werkt aan een RTS die zich afspeelt in het universum van Warhammer: Age of Sigmar. De game lanceert ergens voor eind mei van 2023 voor pc en consoles.

Voor de ontwikkeling van de game werkt Frontier Developments samen met Games Workshop. Dat bedrijf startte in 2015 met de tabletop-versie van Age of Sigmar als opvolger voor het traditionele Warhammer-universum. In Age of Sigmar strijden vier Grand Alliances van Order, Chaos, Death en Destruction om de controle over de Mortal Realms.

1

Daarnaast werkt Frontier Developments ook aan een Formule 1 management-titel die in 2021 lanceert en een onaangekondigde game die het levenslicht zal zien in 2022.

Krijg je ondertussen maar niet genoeg van de Warhammer-reeks, lees dan zeker onze Warhammer Chaosbane review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread