The Last of Us: Part 2 vereist minstens 100 gigabyte aan vrije schijfruimte

Rampscenario.

Op de PlayStation-website is sinds kort te lezen hoeveel vrije schijfruimte je best voorziet op je PlayStation 4 voor The Last of Us: Part 2. Zowel voor de fysieke als de digitale versie van je game is er minstens 100 gigabyte vrije ruimte nodig op je HDD.

Om die hoeveelheid data te dragen, bestaat de fysieke versie van de game bovendien uit twee schijfjes. Dat was eerder ook al het geval voor Final Fantasy 7. Je hebt in elk geval nog wel even tijd om je geïnstalleerde games eens kritisch te overlopen, want de The Last of Us: Part 2 is door de coronacrisis uitgesteld.

Steeds meer nieuwe game plegen een aanslag op je harde schijf. Zo kreeg Call of Duty: Modern Warfare recent een patch van 15 gigabyte. Hier lees je hoe je best ruimte vrijmaakt op de harde schijf van je PS4.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread