Call of Duty: Warzone haalt bounties uit de game

Ontwikkelaars riskeren premie op hun hoofd.

Via Twitter lezen we dat Infinity Ward bounties uit Call of Duty: Warzone haalt en dat spelers daar niet blij mee zijn.

Zoals je waarschijnlijk weet, ligt de focus in de early game van Call of Duty: Warzone op het verzamelen van geld om bijvoorbeeld loadout drops te kopen. Dat geld verzamel je onder andere door bounties te voltooien en willekeurige spelers uit te schakelen. Die actieve vorm van gameplay leidt tot minder campers.

Infinity Ward vervangt die premies in een nieuwe update echter door omgedraaide premies, waardoor spelers vrezen dat campen terug aantrekkelijker zal worden. Via die omgedraaide premies of Most Wanted krijgen spelers namelijk de kans om zelf het doelwit van een premie te worden. Als de speler in kwestie dat vijf minuten overleeft, dan wekt de game zijn of haar uitgeschakelde teamgenoten terug tot leven. Normaal gezien kost die optie je al snel 4.500 dollar per speler.

Het is niet de eerste keer dat spelers in opstand komen tegen een beslissing van Infinity Ward omtrent Warzone. Eerder had de ontwikkelaar ook al een knipperlichtrelatie met de Trios-mode. Speel je liever Modern Warfare, hou dan rekening met de huidige Call of Duty: Modern Warfare patch van 15 gigabyte.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread