Volgende Assassin's Creed locatie wordt vandaag onthuld

We wanen ons in Walhalla.

Ubisoft stelt de locatie van de volgende Assassin's Creed-game vandaag voor.

De uitgever houdt momenteel een livestream waarin artiest BossLogic live een kunstwerk maakt. Dat kunstwerk zal het eerste beeld zijn van de nieuwe Assassin's Creed en zal zowel het nieuwe hoofdpersonage als de locatie tonen.

Het kan nog even duren voordat het kunstwerk volledig af is, maar voorlopig lijkt het erop dat de eerdere geruchten dat de volgende Assassin's Creed vikingen als thema heeft, kloppen. The Division 2 bevatte ook al hints in die richting.

Volgens eerdere geruchten zou de game de titel Assassin's Creed Kingdom of Assassin's Creed Ragnarok krijgen, maar die geruchten zijn inmiddels ontkracht. Nog volgens diezelfde geruchten verken je in de game zowel gebieden in Scandinavië als in Groot-Brittanië.Of die geruchten kloppen, ontdekken we hopelijk snel in de livestream hierboven.

De huidige livestream is aangekondigd door Ashraf Ismail. Hij was in het verleden de creative director van Assassin's Creed 4: Black Flag en Assassin's Creed Origins. Het is dan ook zijn team bij Ubisoft Montreal dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van deze nieuwe Assassin's Creed.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread