The Last of Us: Part 2 en Ghost of Tsushima krijgen nieuwe releasedata

De laatste update in de releasedatum-saga.

De kogel is door kerk, The Last of Us: Part 2 en Ghost of Tsushima krijgen allebei een concrete nieuwe releasedatum. Dat maakte PlayStation-topman Hermen Hulst via de PlayStation Blog bekend. Door de coronacrisis waren de eerder aangekondigde data immers niet langer haalbaar.

Nu de maatregelen in veel landen versoepelen en de logistieke problemen daarmee bijna van de baan zijn, komt Sony met nieuwe releasedata voor beide games The Last of Us: Part 2 lanceert nu op 19 juni en Ghost of Tsushima komt uit op 17 juli.

Naast de aankondiging van de data feliciteert Hulst ook de teams van ontwikkelaars Naughty Dog en Sucker Punch Productions voor hun prestaties. Hij vindt namelijk dat beide teams erg hard werken aan games van een hoog niveau terwijl de crisis het hen niet gemakkelijk maakt. Als laatste bedankt hij ook nog de PlayStation-fans voor hun steun en geduld.

Vooral de fans van The Last of Us: Part 2 moeten al eventjes geduld uitoefenen, want Sony stelde The Last of Us: Part 2 al twee keer uit.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread