Final Fantasy 7 Remake krijgt waarschijnlijk drie delen

'Verhaal verloopt zoals in het origineel.'

Bijna een maand na de release van Final Fantasy 7 Remake blijven spelers met vragen achter. Die draaien vooral rond het aantal delen waaruit de remake zal bestaan en hoe het verhaal verandert ten opzichte van het origineel. Die vragen beantwoorden Tetsuya Nomura en Yoshinori Kitase nu deels in een Japans boek over de game.

Op Twitter lezen we dat de ontwikkelaars er nog steeds niet uit zijn in hoeveel delen ze de remake opsplitsen. Volgens geruchten zouden dat er uiteindelijk drie zijn. Kitase laat dat in het midden door te vertellen dat ze de game stap voor stap uitrollen. Om dat proces te versnellen, overweegt Nomura wel om het volgende deel in verschillende kleinere delen op te splitsen.

Verder benadrukt Yoshinori Kitase dat ze trouw blijven aan het verhaal van het origineel en niets veranderen. Hij zet dit kracht bij door te zeggen dat 'het verhaal van Final Fantasy 7 Remake verloopt zoals dat van Final Fantasy 7'.

Wil je meer weten over de game, dan lees je op onze site de vijf dingen die je moet weten over Final Fantasy 7 Remake.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread