Total War: Shogun 2 volgende week gratis te downloaden

Dit bericht is totaal waar.

Ook Creative Assembly draagt zijn steentje bij in tijden van corona. Om iedereen aan te moedigen om thuis te blijven, biedt de ontwikkelaar volgende week Total War: Shogun 2 gratis aan. Van 27 april tot en met 1 mei kun je de game kosteloos toevoegen aan je Steam Library.

Met de actie wil Creative Assembly de situatie naar eigen zeggen voor iedereen een tikkeltje gemakkelijker maken. Naast die gratis game geeft de ontwikkelaar volgende week ook korting op heel wat andere Total War-games.

Die promotie geldt jammer genoeg niet voor Total War: Warhammer 2. Wij waren enkele jaren terug nochtans laaiend enthousiast over die game, zoals je leest in Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread