Call of Duty: Warzone plaatst cheaters in afzonderlijke lobby

Ontwikkelaar doet zijn duty.

Omdat valsspelers niet thuishoren in Call of Duty: Warzone laat Infinity Ward vermoedelijke cheaters het vanaf nu onder elkaar uitvechten in zogenaamde hell lobby's. De ontwikkelaar introduceert die lobby's momenteel via een beveiligingsupdate omdat pc-cheaters Call of Duty: Warzone verpesten voor consolespelers.

Dankzij de update krijgen spelers die vermoedelijke cheaters rapporteren ook een melding als die desbetreffende spelers nadien ook daadwerkelijk een ban krijgen. Verder geeft het bedrijf ons binnenkort meer rapporteringsopties. Tot die tijd kun je cheaters enkel reporten via de Recent Players-lijst.

Om spelers met slechte bedoelingen te blijven aanpakken, gaat het bedrijf ook meer investeren in onder andere het team van moderatoren. Helemaal onderaan de lijst met patch notes lezen we nog dat je cheaters binnenkort ook kunt rapporteren via de kill cam of in de spectator view.

Dat Infinity Ward nu het cheater-probleem aanpakt, komt waarschijnlijk nadat eerder bekendraakte dat een Call of Duty: Warzone-speler achter cheaters hun geld aangaat. Dat doet hij door verkopers van cheats aan te geven bij PayPal.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread