Call of Duty: Warzone-speler gaat achter cheaters hun geld aan

Klikker maakt valsspelen moeilijk.

Het gebeurt tegenwoordig regelmatig dat pc-cheaters Call of Duty: Warzone verpesten voor consolespelers. Die valsspelers maken hun cheats meestal niet zelf, maar kopen die via iemand anders. Voor de betaling wordt veelal PayPal gebruikt. Aangezien dat platform een nultolerantie voor valsspelers heeft, verklikt een speler nu iedereen die op die manier cheats verkoopt.

Reddit-gebruiker TNGSystems vindt namelijk dat Activision niet transparant genoeg is over het aanpakken van valsspelers. Daarom neemt hij zelf het heft in handen en gaat hij op zoek naar de Discord-kanalen waar ze de cheats te koop aanbieden. Eens hij die op het spoor is, krijgt hij van hen een betaallink die hij doorgeeft aan PayPal. Die organisatie neemt vervolgens de nodige stappen en verbant de accounts van de overtreders.

Die pogingen lijken hun vruchten af te werpen, want verkopers van cheats schakelen intussen over naar cryptogeld, wat een stuk omslachtiger is. Niet alleen PayPal is erg strikt omtrent dit soort praktijken, ook Mastercard heeft een nultolerantie op vlak van verkochte goederen die het auteursrecht schenden. Door ook die bedrijven te contacteren, hoopt TNGSystems het de valsspelers zo moeilijk mogelijk te maken.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread