Pc-cheaters verpesten Call of Duty: Warzone voor consolespelers

Een (cheater)doorn in het oog.

Door het toenemende aantal pc-cheaters in Call of Duty: Warzone zetten meer en meer spelers op de console hun cross-play gewoon uit. Consolespelers hebben er immers genoeg van dat pc-gebruikers allerhande tools gebruiken om vals te spelen.

Consolespelers zijn niet de enigen die dat probleem opmerken. Ontwikkelaar Infinity Ward deelde vorige week al meer dan 70.000 bans uit. Naast die bans werkt het bedrijf momenteel ook aan verschillende security updates en het verbeteren van het in-game reporting systeem. De ontwikkelaar benadrukt dat hij een nultolerantie hanteert op het vlak van cheaters.

Ondanks alle moeite van de ontwikkelaar blijft valsspelen toch de kop opsteken. Via de Call of Duty-subreddits zien we nog steeds allerlei filmpjes opduiken die het probleem aanklagen. Het uitzetten van cross-play tegen valsspelers heeft bovendien ook negatieve gevolgen. Zo kun je niet meer samen met je vrienden op de pc spelen en duurt matchmaking veel langer.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread