World of Warcraft verlengt double XP-evemenent tot deze zomer

Wijze beslissing.

Blizzard Entertainment verlengt het Winds of Wisdom-evenement in World of Warcraft. Tijdens dat evenement verdien je overal dubbele xp. Normaal gezien eindigde Winds of Wisdom komende maandag, maar de ontwikkelaar laat nu weten dat het evenement wordt verlengd tot aan de lancering van de pre-patch voor de nieuwe Shadowlands-uitbreiding. Die pre-patch komt er vermoedelijk deze zomer.

Daarnaast komt er binnenkort nog een tweede evenement genaamd Exalt in the Impressive Influence. Tijdens dat evenement krijg je ook dubbele reputatiepunten terwijl je quests doet voor bepaalde facties. Wanneer dat evenement start, is nog niet duidelijk.

Hoewel de combinatie van beide evenementen het bijzonder aantrekkelijk maakt om een nieuwe personage te levelen in de game, wil je daar mogelijk toch nog even mee wachten. World of Warcraft: Shadowlands brengt de level cap immers terug naar 60, waardoor je sowieso al veel sneller personages kunt levelen.

De Shadowlands-uitbreiding is eind vorig jaar aangekondigd en introduceert naast nieuwe gebieden ook vier mysterieuze covenants waarbij je je kunt aansluiten. In afwachting van een releasedatum voor de nieuwe uitbreiding kun je nog eens onze World of Warcraft: Battle for Azeroth review lezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread