Sony kondigt Play At Home-initiatief aan

Game jij tegenwoordig ook At Home?

Om de quarantaineperiode draaglijker te maken, roept Sony het Play At Home-initiatief in het leven. Via dat initiatief kunnen alle PlayStation 4-eigenaars tussen 16 april en 6 mei een gratis exemplaar van Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey downloaden.

Uncharted: The Nathan Drake Collection bevat de remastered versies van Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake's Deception. In Journey daarentegen ga je ook op reis, maar dat avontuur is gevuld met verschillende mysteries.

12

Omdat de coronacrisis ook zware financiële gevolgen heeft, richt Sony Interactive Entertainment ook een fonds op om kleinere onafhankelijke ontwikkelaars een extra duwtje in de rug te geven. Via dat initiatief reikte het Sony intussen al meer dan tien miljoen dollar uit aan verschillende ontwikkelaars.

Het downloaden van je gratis games kan iets langer duren, want Sony vertraagde eerder de downloadsnelheden door de coronacrisis. Dankzij dit initiatief en de gratis PlayStation Plus games in april slaag je erin om vier vliegen in een klap te slaan. Uncharted 4: A Thief's End is momenteel immers ook gratis te verkrijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread