Nintendo Switch update breidt opties voor SD-kaart en controller uit

Meer vrijheid is altijd goed!

Dankzij update 10.0.0 krijg je op de Nintendo Switch meer controllerinstellingen en opties voor je SD-kaart. Zo is het vanaf nu mogelijk om gedownloade software, data voor updates en uitbreidingen over te zetten van en naar je SD-kaart.

Jammer genoeg zijn er ook uitzonderingen op die regel. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om opslagdata en bepaalde uitbreidingen over te zetten.

Een andere grote verandering die de update met zich meebrengt, is de mogelijkheid om alle knoppen een andere functie te geven. Dat is zowel mogelijk voor beide Joy-Cons, de Pro Controller als de Switch Lite. Spelers krijgen door die toevoeging veel vrijheid, want je kunt nu experimenteren met maximaal vijf opgeslagen knoppenconfiguraties.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread