Call of Duty: Warzone heeft op een maand tijd meer dan 50 miljoen spelers

Een nieuwe koning onder de Battle Royales?

Activison maakt via Twitter bekend dat Call of Duty: Warzone intussen meer dan 50 miljoen spelers heeft. De game houdt daarmee gelijke tred met Apex Legends en laat concurrent Fortnite zelfs ver achter zich.

Ter herinnering: na 10 dagen had Warzone al 30 miljoen geregistreerde spelers. Op dat moment leek het er op dat de game zijn concurrenten ver achter zich zou laten, maar de groei lijkt nu toch enigszins afgezwakt.

Eerder deze week is het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone begonnen. Mogelijk zorgt dat voor een nieuwe stijging van het aantal spelers. In dat derde seizoen kun je Warzone onder andere met een Quad van vier spelers spelen.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Ook lees je alles over de beruchte Snake Shot Akimbo loadout. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Eerste Shadow Warrior 3 gameplay getoond

Een vleugje Doom, een snuifje Titanfall.

Warzone en Modern Warfare bannen onterecht spelers

Eerlijke spelers komen terecht tussen cheaters.

Far Cry 6 release bekend

PSN klapt uit de biecht.

Far Cry 6 info lekt op PSN

Vindt plaats in "Cuba".

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread