Call of Duty: Warzone heeft op een maand tijd meer dan 50 miljoen spelers

Een nieuwe koning onder de Battle Royales?

Activison maakt via Twitter bekend dat Call of Duty: Warzone intussen meer dan 50 miljoen spelers heeft. De game houdt daarmee gelijke tred met Apex Legends en laat concurrent Fortnite zelfs ver achter zich.

Ter herinnering: na 10 dagen had Warzone al 30 miljoen geregistreerde spelers. Op dat moment leek het er op dat de game zijn concurrenten ver achter zich zou laten, maar de groei lijkt nu toch enigszins afgezwakt.

Eerder deze week is het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone begonnen. Mogelijk zorgt dat voor een nieuwe stijging van het aantal spelers. In dat derde seizoen kun je Warzone onder andere met een Quad van vier spelers spelen.


Warzone Season 4 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 4 Battle Pass skins en de specifieke gidsen over de Red Doors, Uplink Stations en Satellites, en speciale wapens zoals de Nail Gun. Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread