New World release uitgesteld

Ama-zondert zich af tot in augustus.

Amazon laat weten dat het bedrijf de release van de zijn MMORPG New World uitstelt. Normaal gezien zou die game in mei uitkomen, maar door de coronacrisis schuift de releasedatum op naar 25 augustus. Wie de game alvast wil uitproberen, kan zich inschrijven voor de New World closed bèta. Die bèta gaat in juli van start.

Alle ontwikkelaars werken momenteel van thuis uit, wat volgens Amazon de nodige vertraging met zich meebrengt. Aangezien het momenteel nog onduidelijk is hoe lang de lockdown zal duren, stelt het bedrijf de release meteen met enkele maanden uit.

New World is een fantasy MMORPG die geïnspireerd is door de kolonisatie van Amerika in de zestiende eeuw. Je verkent een nieuw continent genaamd Aeternum, waar je het opneemt tegen een vreemde macht genaamd The Corrupted. Die bestrijd je onder andere in grootschalige invasies.

Amazon is niet het enige bedrijf dat kampt met de gevolgen van de coronacrisis. Eerder maakte ook ZeniMax Online Studios bekend dat de The Elder Scrolls Online: Greymoor release met een week is uitgesteld omdat alle ontwikkelaars van thuis uit werken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread