Call of Duty: Warzone en Modern Warfare dubbele XP-evenement verlengd

Zalf op de oorlogswonde.

Ontwikkelaar Infinity Ward laat via een tweet weten dat hij het dubbele XP-evenement van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare verlengt. Dat doet het bedrijf nadat spelers bij sommige wedstrijden geen dubbele ervaringspunten kregen.

Afgelopen weekend kregen spelers de kans om de multiplayermodi van Call of Duty: Modern Warfare gratis uit te testen en daar hoorde een dubbele XP-evenement bij. Aangezien de fout van dat probleem bij de ontwikkelaar lag, probeert hij dit nu goed te maken door het evenement tot morgenochtend 08:00 uur te verlengen. Daardoor krijgt iedereen nu nog steeds dubbele ervaringspunten voor het algemene level, het niveau van de wapens en de Tiers.

Naast die verlenging lijkt het erop dat Activision bovendien te ijverig was met promotie te maken voor het derde seizoen van Modern Warfare dat op 8 april start. In een te vroeg verstuurde e-mail lezen we dat Alex de nieuwe Operator wordt. Hij ging op het einde van het verhaal dan toch niet dood, maar verloor in de plaats daarvan zijn linkerbeen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread