Pokémon Sword en Shield Isle of Armor DLC krijgt releasedatum

De Gigantamax!

Via een gloednieuwe trailer ontdekken dat de Pokemon Sword & Shield Isle of Armor DLC op 17 juni lanceert. Naast een releasedatum geeft de trailer ook een voorsmaakje van de omgevingen en extra informatie omtrent de Isle of Armor en Crown Tundra DLC.

In de Isle of Armor DLC krijgen spelers de kans om Galarian Slowbro en de Gigantamax-vormen van Blastoise en Venusaur aan beide versies van de game toe te voegen. Verder zien we ook hoe de 2 Gigantamax-vormen van Urshifu eruit zien.

Crown Tundra introduceert daarentegen de twee nieuwe Regi-Pokémon Regieleki en Regidrago en de Galarian-vormen van Articuno, Zapdos en Moltres. Als laatste maken we ook kennis met nieuwe personages, een Dynamax Adventure voor drie spelers en een Galarian Star Tournament voor twee spelers.

En dat is nog niet alles, want van 1 tot 30 juni kunnen spelers deelnemen aan het Gigantamax Festival. Tijdens dat evenement krijgen spelers de kans om per versie in totaal twaalf Gigantamax-vormen van terugkerende Pokémon te vangen.

Alle andere reeds aangekondigde details van de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Shield en onze Pokémon Sword en Shield review vinden jullie op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread