Pokémon Sword en Pokémon Shield geeft vier Galarian-vormen weg via Mystery Gift

Zwaard- en schild-rijke cadeaus

Om de aankomende release van The Isle of Armor-uitbreiding voor Pokémon Sword en Shield te vieren, maakt Nintendo bekend dat je de komende weken vier Galarian-vormen van Pokémon en tal van extra's voor beide games kunt downloaden. Tussen 22 mei en 12 juni krijg je toegang tot de verschillende Pokémon.

Tijdens het evenement krijgen Pokémon Sword en Shield-spelers gratis de Galarian-vormen van Mr. Mime, Ponyta, Corsola en Meowth. Elke Pokémon bevat naast een speciale vorm ook een speciale verborgen vaardigheid. Daarnaast krijg je elke vrijdag ook toegang tot een set poké balls of speciale voorwerpen die onder andere de levels van je Pokémon opkrikken.

2

Om al die dingen te innen, ga je elke vrijdag naar Mystery Gift in het hoofdmenu. Daar selecteer je eerst 'Get a Mystery Gift' en vervolgens 'Get via Internet'. Daarna maak je verbinding met het internet, selecteer je de te innen cadeau's en bevestig je de gemaakte cadeaus. Als dat lukt, dan slaat de game automatisch op en ben je klaar om je cadeaus te ontvangen.

Alle details rond The Isle of Armor-uitbreiding van de Pokémon Sword en Shield-uitbreidingspas vind je op onze website. Meer informatie over beide games vind je in onze Pokémon Sword en Shield review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread