Gerucht: Resident Evil 8 wijkt af van formule

Reanimatie.

Volgens geruchten wijkt de eerstvolgende game binnen de Resident Evil-reeks af van de gevestigde formule. Dat lekt insider Dusk Golem via Twitter.

Volgens de insider is de nieuwe Resident Evil ongeveer drie jaar in ontwikkeling. Tevens meldt hij dat Capcom binnenkort de game officieel aankondigt. Resident Evil 8 lanceert volgens diezelfde geruchten in 2021.

"De game wijkt ontzettend af van zijn voorgangers. Tot het punt dat ik verwacht dat meerdere mensen boos zullen zijn," aldus Dusk Golem. "Maar sta open voor nieuwe dingen. De interne testen laten zien dat de game van hoge kwaliteit is."

Als bovenstaande informatie klopt dan laat Capcom je het ongetwijfeld snel weten, maar tot nu toe nemen we het als een korreltje zout.

Wel weten we zeker dat Resident Evil 3 Remake op 3 april lanceert. In de Resident Evil 3 Remake review van Randolf lees je dat Capcom de game nieuw leven inblaast.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread