Resident Evil Resistance krijgt Jill Valentine als speelbaar personage

Valentine in het verzet.

Jill Valentine treedt in een toekomstige update voor Resident Evil Resistance aan als een speelbaar personage. In een trailer toont Capcom meer beelden van Valentine en de uitdagingen die ze krijgt voorgeschoteld in de remake van Resident Evil 3.

Zo ontdekken we wie haar bondgenoten zijn, hoe Nemesis haar het leven zuur maakt en hoe ze in die situatie terecht kwam. Op het einde van de trailer onthult Capcom dat Valentine in de toekomst ook zal aantreden als Survivor in Resident Evil Resistance.

In de multiplayermodus Resident Evil Resistance nemen vier spelers het op tegen een mastermind. Elke mastermind heeft zijn eigen persoonlijke vaardigheden. Tot nu toe zijn Alex Wesker, Ozwell Spencer, Daniel Fabron en Annette Birkin aangekondigd als masterminds.

Binnen enkele dagen lanceert de Resident Evil 3 remake voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd kunnen ongeduldige fans aan de slag met de Resident Evil 3 demo. Daarin verkennen spelers een deel van Raccoon City.

Advertentie

Gerelateerde content

Alan Wake komt volgende week naar Xbox Game Pass

Microsoft Waket verhaal terug tot leven.

Remedy Entertainment viert tiende verjaardag Alan Wake met livestream

Maar je hoeft niet te hopen op grote nieuwe aankondigingen.

Stemacteur van Leon S. Kennedy uit Resident Evil 2 overleden

De wereld is een briljante professional armer.

The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd

Jaagt je deze zomer de daver op het lijf.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread