Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

In de Call of Duty: Warzone update van 26 maart lezen we dat Infinity Ward onder andere de prijs van loadout drops verhoogt. Die stijgt van 6.000 dollar naar 8.500 dollar.

Veel gebruikers vonden immers dat ervaren spelers een oneerlijk voordeel kregen tegenover nieuwere spelers door de te lage prijs van loadout drops. Daarnaast merkten spelers op dat het typische aspect van dingen verzamelen door die lage prijs verloren ging. Infinity Ward gaat akkoord met die argumenten en verhoogt daarom de prijs van loadout drops.

Naast die prijsverhoging zorgt de update ervoor dat ragequitters je killcount niet meer verpesten door onmiddellijk offline te gaan nadat iemand hen uitschakelt. Verder is de shotgun minder krachtig gemaakt waardoor één schot niet langer voldoende is om een volledig gepantserde speler uit te schakelen. Dat is alleen nog mogelijk met stopping rounds. Ten slotte combineer je het openen van je parachute nu met de gasmaskeranimatie.

Sinds 26 maart bevat Warzone ook de Talon als nieuwe operator en de Khandor Hideout-map. Als laatste introduceert de update ook de nieuwe modi Plunder: Blood Money en Infected in the Dark. Wanneer je in Blood Money een tegenstander uitschakelt, levert dat een gegarandeerde geldbeloning op.

In Infected in the Dark nemen geïnfecteerde en niet-geïnfecteerde spelers het tegen elkaar op. Beide partijen dragen een thermisch masker, maar bij de niet-geïnfecteerde spelers is de batterijcapaciteit gelimiteerd.

Wil je meer weten over de game? Lees dan zeker onze Call of Duty: Warzone tips voor beginnende spelers en onze Call of Duty: Warzone tips voor geavanceerde spelers.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread