Animal Crossing geld verdienen: Hoe het snelst meer klingels krijgen in New Horizons uitgelegd

Klingels voor jou zijn klingels voor Nook.

Als er één activiteit is die veel van je tijd in beslag zal nemen in Animal Crossing New Horizons dan is het geld verdienen of om het op z'n Animal Crossing te zeggen: klingels verdienen.

Er zijn talloze manieren waarop je geld kan verdienen in New Horizons. Het kan zo simpel zijn als schelpen verkopen of zo risicovol als de knollenbeurs bespelen.

In deze gids lijsten we de verschillende manieren waarop je geld, sorry, klingels kan verdienen in Animal Crossing New Horizons zodat je zo snel mogelijk zo rijk mogelijk wordt.

Op deze pagina:

Klingels in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Klingels zijn één van de twee munteenheden die je kan verdienen en uitgeven in Animal Crossing New Horizons. De andere is uiteraard Nook-miles.

Je zal klingels gebruiken om je verschillende hypotheken af te betalen, je eiland te upgraden, nieuwe kleren en meubels te kopen en veel meer.

Animal_Crossing_New_Horizons_Klingels_6

Klingels zijn in het kort wat de Animal Crossing wereld doet draaien. Bijgevolg zal je dus veel tijd spenderen aan het verdienen en uitgeven van klingels.

Je kan zien hoeveel klingels je momenteel op zak hebt door in je zakken te kijken. Via het Nook-automaat bij de servicebalie kan je kijken hoeveel klingels je op je spaarrekening hebt staan.

Animal_Crossing_New_Horizons_Klingels_2
Hier zie je hoeveel klingels je momenteel op zak hebt.

Animal Crossing geld verdienen: Hoe snel klingels verdienen in New Horizons

Hieronder vind je verschillende manieren om geld te verdienen in New Horizons. Met deze methodes zal je veel sneller je hypotheek kunnen afbetalen of nieuwe gebouwen aan je eiland kunnen toevoegen.

  • Koop klingelbonnen met je Nook-miles. Voor 500 Nook-miles per stuk kan je een bon kopen. Elk van deze bonnen geven je 3000 klingels. Klepperbonnen zijn dus een uitstekende manier om snel wat meer geld op zak te hebben, zeker als je al een hoop Nook-miles verdiend hebt.
  • Bespeel de knollenbeurs. Als je niet bang bent om wat risico's te nemen dan is de knollenbeurs iets voor jou. Gelukkig kunnen de beloningen even groot zijn als de risico's die je neemt. Elke zondagvoormiddag (tot 13u) bezoekt Daisy Mae je eiland om knollen te verkopen. Die knollen zullen elke zondag een nieuwe prijs hebben. Je kan met deze knollen niets doen behalve ze verkopen bij de Nook jongens. De prijs die ze hiervoor geven verschilt elke dag. Als de prijs die ze geven lager ligt dan de prijs waar je ze voor gekocht hebt, zal je verlies maken. Maar vaak ligt de prijs ook hoger en kan je stevige winst maken. Het loont dus om elke dag ('s morgens en 's avonds!) te kijken wat je voor je knollen kan krijgen. Wacht echter niet te lang, want een week na aankoop worden je rapen slecht en kan je ze niet meer verkopen! Zowel de aankoop- als de verkoopprijs van knollen verschilt game tot game, dus het loont ook zeker om eens te vragen aan je vrienden hoe hun prijzen momenteel staan en eventueel even naar een ander eiland te vliegen.
  • Verkoop de 'dagtopper' van de dag in Nooks Hoek. Wanneer Nooks Hoek geopend is op je eiland, zullen de Nook-jongens een 'dagtopper' kiezen elke dag. Als je dat specifieke item verkoopt op die dag, krijg je er dubbel zoveel voor als normaal. Deze dagtopper is volledig willekeurig dus je zal niet altijd gebruik kunnen maken van deze bonus.
Animal_Crossing_New_Horizons_Klingels_3
In Nooks winkel kan je allerhande items verkopen.
  • Doe je eilandbewoners een gunst. De dieren die op je eilandje wonen zijn vaak op zoek naar een helpende hand, en als je die uitreikt, geven ze je een beloning. Soms zal deze beloning komen in de vorm van klingels, andere keren kan het een kledingstuk zijn of meubilair dat je kan verkopen.
  • Verkoop meubels die je niet gebruikt. Tijdens het spelen van New Horizons ga je veel meubels krijgen, vinden, kopen of zelfs maken, maar de meeste ervan ga je nooit gebruiken. Deze ongebruikte meubels verkopen is een goeie manier om flink wat klingels te verdienen. Je kan zelfs een stukje verder gaan en speciaal meubels maken om te verkopen.
  • Vis vangen en verkopen. De zee rond en rivieren van je eiland zijn rijk met vis. Samen met je ouwe trouwe hengel kan je vis vangen en deze verkopen in Nooks winkel of aan de servicebalie. Er is geen limiet aan hoeveel vis je kan vangen op een dag, dus als je graag vist, kan je zo snel rijk worden.
Animal_Crossing_New_Horizons_Klingels_5
Er zit goud in deze stenen!
Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread