Call of Duty: Warzone loadouts - Beste loadouts voor alle speelstijlen

De beste Call of Duty: Warzone loadouts op een rijtje.

Call of Duty: Warzone zou Call of Duty niet zijn zonder loadouts. Dit leidt misschien af en toe tot keuzestress. Omdat we dit maar al te goed beseffen, zetten we voor jullie de beste Call of Duty: Warzone loadouts op een rij. Die helpen je mogelijk om een zo hoog mogelijk eindresultaat neer te zetten.

Inhoud:

Wat zijn Warzone loadouts en hoe werken ze?

Het systeem omtrent de loadouts is iets dat ervaren spelers al jaren kennen en koesteren in de Call of Duty-reeks. In de gewone multiplayer van Modern Warfare krijg je met dit systeem de kans om je uitrusting te bepalen en die waar nodig aan het gekozen speltype aan te passen.

warzone_best_loadout_3

Omdat Warzone een Battle Royale-modus is, krijg je aan het begin van elke sessie nog niet meteen toegang tot je gekozen uitrusting. Je moet namelijk eerst op zoek gaan naar een startkapitaal van ongeveer $8.500. Eens je dat hebt ga je naar een Buy Station en koop je een Loadout Drop. Vervolgens ga je naar een rustig plekje en kies je een van je vooraf bepaalde loadouts.

warzone_best_loadout_2

Let er wel op dat je op voorhand je eigen loadouts via het multiplayer menu samenstelt. Doe je dit niet dan moet je een standaard loadout nemen, want het is onmogelijk om je uitrusting tijdens een sessie aan te passen.

warzone_best_loadout_1

De beste Call of Duty Warzone loadouts

Maar wat zijn nu de beste loadouts? Dat vroegen we ons ook af en daarom stelden we hieronder onze favoriete loadouts van het moment samen. Onze meest gekozen loadout bestaat uit een mix van de Overkill perk en de M4A1. Als je de onderstaande loadout gebruikt ben je namelijk voorbereid op alles wat je pad kruist.

De beste algemene loadout voor Call of Duty: Warzone

 • Primary Weapon: M4A1
 • Secondary Weapon: 725
 • Perks: EOD, Overkill, Tracker
 • Lethal: Frag Grenade
 • Tactical: Flash Grenade
warzone_best_loadout_4

Dit is wat ons betreft de beste loadout als je op iedere situatie voorbereid wil zijn. Het belangrijkste wapen van de hele loadout is de M4A1. Dit erg betrouwbare wapen zorgt ervoor dat je in bijna elk gevecht de bovenhand hebt. Om er zeker van te zijn dat je ook van dichtbij een geduchte tegenstander bent, bevat de uitrusting een 725 shotgun. Hier bovenop probeert de perk E.O.D. de schade van vuur en explosieven te beperken en spoor je via Tracker je tegenstanders makkelijker op. Als dat nog niet volstaat, dan gebruik je eerst een Flash Grenade om je tegenstander te verlammen en daarna de klus te klaren met een Frag Grenade.

De beste lange-afstand loadout voor Call of Duty: Warzone

 • Primary Weapon: AX-50
 • Secondary Weapon: 725
 • Perks: Double Time, Overkill, Tracker
 • Lethal: Claymore
 • Tactical: Decoy Grenade
warzone_best_loadout_6

Schakel je liever vanaf een afstand je tegenstanders uit, dan is dit zeker iets voor jou. Het primaire wapen van de gehele uitrusting is de AX-50. Raak je verzeild in een gevaarlijke situatie van dichtbij, dan wissel je eenvoudig naar de 725 shotgun. Omdat sluipschutters ongezien van de ene naar de andere locatie sluipen, heeft de loadout de Double Time perk. Komt de tegenstander toch iets te dicht dan gebruik je een Decoy Grenade of geef je jezelf rugdekking met een Claymore. Om kans te maken op de overwinning is het slim om in de laatste cirkels te wisselen naar je shotgun.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Ook lees je alles over de beruchte Snake Shot Akimbo loadout. Succes met het behalen van een victory!

De beste close range loadout voor Call of Duty: Warzone

 • Primary Weapon: MP5
 • Secondary Weapon: M4A1
 • Perks: Double Time, Overkill, Battle Hardened
 • Lethal: Molotov Cocktail
 • Tactical: Heartbeat Sensor
warzone_best_loadout_5

Jaag je liever andere spelers op, dan is een close range loadout misschien iets voor jou. Het belangrijkste wapen hier is de MP5. Met dit wapen schakel je tegenstanders snel uit of geef je je teamgenoten voldoende dekking om aan gevaarlijke situaties te ontsnappen of het tij alsnog te keren. Wil je toch liever iemand van ver neerhalen dan ga je snel over naar de betrouwbare M4A1. Verder zorgt Battle Hardened dat je immuun bent voor wapens die verlammen en via de Heartbeat Sensor spoor je je tegenstanders makkelijker op. Als dit nog niet volstaat, dan gebruik je als laatste redmiddel een Molotov Cocktail. Je beschikt zo over genoeg dingen om de ontsnappingspogingen van je tegenstanders de kop in te drukken.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 3 release uitgesteld

Oorspronkelijke datum valt in het water.

Steeds meer Black Ops verwijzingen in Warzone

Warzone maakt zich klaar voor Season 4.

Verder op de site...

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread