Opnames tweede seizoen The Witcher-serie tijdelijk stopgezet

Door het coronavirus.

Ook Netflix kampt met de gevolgen van het coronavirus. De opnames van het tweede seizoen van de The Witcher-serie zijn tijdelijk stopgezet omwille van het virus. Die opnames waren momenteel bezig in Wokingham in het Verenigd Koninkrijk.

Netflix benadrukt dat alle werknemers die aan de productie werkten ook tijdens de pauze worden doorbetaald. Volgens filmwebsite Deadline is The Witcher op dit moment de eerste grootschalige productie die omwille van corona is gepauzeerd. Normaal gezien zou het tweede seizoen in 2021 uitkomen, maar het is onzeker of die datum nog haalbaar is.

12

Intussen weten we al het een en ander over dat tweede seizoen. Zo zal Kim Bodnia de rol van Vesemir vertolken. Voor wie eerder fan is van de The Witcher-games, is er ook goed nieuws. Het concept voor een nieuwe The Witcher-game ligt immers klaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread