Larian Studios onthult deze week nieuwe Baldur's Gate 3 info

Toegangspoort opent in juni.

Ontwikkelaar Larian Studios laat in een tweet weten dat we op 6 juni meer informatie krijgen over Baldur's Gate 3.

In de tweet lezen we dat de ontwikkelaar tijdens Guerrilla Collective meer informatie onthult over de game. Tijdens dat driedaagse evenement komen verschillende ontwikkelaars en uitgevers aan bod. Onder de andere deelnemers vinden we onder andere 11 Bit Studios, Paradox Interactive, Rebellion en SEGA.

Na 6 juni stopt de toevoer aan nieuwe aankondigingen omtrent Baldur's Gate 3 niet. De ontwikkelaar laat namelijk weten dat er tijdens de gehele maand juni meer details over de game worden vrijgegeven.

Ondertussen weten we dat Baldur's Gate 3 verder bouwt op de eerste twee games, maar geen directe sequel is. Naast Guerrilla Collective vind je op onze website ook enkele andere E3 2020 alternatieven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread