Baldur's Gate 3 lanceert in augustus in Early Access

De poort gaat deze zomer open.

Tijdens de Guerrilla Collective livestream heeft Larian Studios nieuwe details onthuld over Baldur's Gate 3. Hoewel de ontwikkeling van de game de nodige vertraging heeft opgelopen door de coronacrisis, hoopt de ontwikkelaar om de game in augustus uit te brengen in Early Access.

Hoewel de ontwikkeling de afgelopen maanden is doorgegaan, waren een aantal zaken door corona niet mogelijk. Zo heeft de motion capturing heel wat vertraging opgelopen. Toch gelooft Larian Studios-topman Swen Vincke er in dat een release in augustus haalbaar is.

De afgelopen maanden zijn er ondanks alles toch heel wat zaken toegevoegd aan de game. Zo is de flow van de combat aangepast en is het initiatiefsysteem onder handen genomen. Ook de vertelstem heeft na feedback van de fans de nodige aanpassingen gekregen.

Intussen weten we ook dat Baldur's Gate 3 verder bouwt op de gebeurtenissen in de eerste twee games, hoewel het derde deel zich meer dan 100 jaar later afspeelt. Op 18 juni onthult Larian Studios opnieuw info over de game in een nieuwe livestream.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread