Baldur's Gate 3 bouwt verder op de gebeurtenissen in de eerste twee games

Maar is geen rechtstreekse sequel.

Tijdens een Reddit AMA heeft Larian Studios-topman Swen Vincke meer uitleg gegeven over het verhaal van Baldur's Gate 3. Volgens Vincke is de game geen rechtstreekse sequel, het verhaal speel zich immers meer dan 100 jaar na de gebeurtenissen in Baldur's Gate 2 af. Wel zijn er op meerdere vlakken verbanden tussen beide games.

Voorlopig blijft Vincke nog vaag over wat die verbanden precies zijn. Wel laat hij weten dat bepaalde personage uit de eerdere games terugkeren in Baldur's Gate 3. Ook wordt er regelmatig verwezen naar gebeurtenissen in de eerste twee games. De precieze link zal volgens Vincke pas na verloop van tijd duidelijk worden.

Vorige maand kregen we de eerste Baldur's Gate 3 gameplay te zien. Net zoals in de Divinity: Original Sin-games maakt de titel gebruik van turn-based combat. Intussen weten we ook dat Baldur's Gate 3 later dit jaar beschikbaar is via Early Access.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread