Zoveel vrije schijfruimte moet je voorzien voor Call of Duty: Warzone

Ook je harde schijf wordt een slagveld.

Via Twitter laat Activision weten hoeveel vrije schrijfruimte je best voorziet om Call of Duty: Warzone te downloaden. Wie Call of Duty: Modern Warfare reeds bezit en heeft gedownload, mag zich verwachten aan een update van 15 tot 22 GB. Wie die game niet bezit, moet 80 tot 100 GB aan vrije schijfruimte voorzien.

Het is nog niet duidelijk hoeveel vrije ruimte je moet voorzien voor welk platform. Ter vergelijking: de PlayStation 4-versie van Call of Duty: Modern Warfare neemt momenteel al 156 GB aan vrije ruimte in beslag. Nadat je de eerste 20 GB van Warzone hebt gedownload, kun je in afwachting van de rest alvast de Modern Warfare Gunfight-modus uitproberen.

Wie de game alvast op voorhand wil downloaden, heeft pech. Je kunt immers pas vanaf vanaf vanavond aan de slag met de nieuwe Warzone-modus. Op de site lees je alle gekende Call of Duty: Warzone info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread