Eerste Spawn-gameplay voor Mortal Kombat 11 getoond

Spawnend.

NetherRealm Studios heeft de de eerste gameplaybeelden gedeeld van het nieuwste DLC-personage voor Mortal Kombat 11. De bovennatuurlijke superheld Spawn is vanaf 17 maart beschikbaar voor eigenaars van de Kombat Pack en vanaf 24 maart voor wie het personage afzonderlijk koopt.

Spawn wordt vertolkt door Keith David, die eerder al dezelfde rol speelde in de HBO-animatieserie over de superheld. In de game maakt Spawn zichzelf onder andere onzichtbaar. Daarnaast beschikt hij ook over een reeks wapens, waaronder een zweep, pistolen en bijlen.

Wie maar niet genoeg krijgt van het Mortal Kombat-universum, heeft nog meer om naar uit te kijken. Er is momenteel immers een Mortal Kombat animatiefilm in de maak.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread