PlayerUnknown's Battlegrounds brengt Vikendi-map terug

Opwarming van de aarde slaat ook hier toe.

Afgelopen woensdag kondigde ontwikkelaar PUBG Corporation de terugkeer van de Vikendi-map naar PlayerUnknown's Battlegrounds aan. De map komt terug in een verbeterd en aangepast jasje.

Zo bevat de nieuwe versie van de sneeuwmap onder andere treinen en de bijbehorende sporen. Naast die toevoeging bevat de kaart deze keer veel minder sneeuw, groeit Dinopark uit tot Dinoland en gaat Abbey naar het Kreznic-gebergte. Naast die toevoegingen en aanpassingen nemen we volledig afscheid van de plaatsjes Tovar en Movatra.

Om de spelers te bedanken voor hun steun organiseert de ontwikkelaar een testperiode. Tijdens die periode test je Vikendi uitgebreid op de PUBG-testservers. Meer informatie over de tijdstippen van die test vind je op de officiële website van PlayerUnknown's Battlegrounds.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread