Ghost of Tsushima releasedatum bekend

Geestige aankondiging.

Ontwikkelaar Sucker Punch heeft de releasedatum van Ghost of Tsushima bekendgemaakt. De historische samoerai-game komt op 26 juni naar de PlayStation 4. Om de aankondiging in de verf te zetten, is er bovendien ook een nieuwe story trailer voor de game onthuld.

Daarin ontmoeten we onder andere Shimura, de oom van hoofdpersonage Jin. Ook slechterik Khotun Khan maakt zijn opwachting in de nieuwe trailer en is vermoedelijk een van de belangrijkste antagonisten in de game.

Ook de verschillende speciale edities van de game zijn onthuld. Zo komt er onder andere een Collector's Edition. Die bevat een replica van het masker dat Jin draagt. Ook krijg je bij de Collector's Edition een vlag en enkele in-game items.

Ghost of Tsushima werd in 2017 aangekondigd. Een jaar later kregen we tijdens de E3 2018 de eerste Ghost of Tsushima gameplay te zien, maar nadien was het verdacht stil rond de game. Wij zijn alvast benieuwd of Sucker Punch er in slaagt om het feodale Japan realistisch neer te zetten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread