Final Fantasy 7 Remake bevat Red XIII als niet speelbaar gastpersonage

Een verandering van formaat.

Red XIII treedt in Final Fantasy 7 Remake aan als een niet speelbaar gastpersonage. Dat laat co-director Naoki Hamaguchi vallen tijdens een interview met VG247. Door die verandering bestuurt de AI voortaan de rode wolf/leeuw.

De beslissing om van Red XIII een gastpersonage te maken, nam Square Enix om twee redenen. Zo maakt het personage erg laat zijn opwachting in het verhaal en is het ontwikkelen van een speelbaar personage erg tijdrovend.

12

Hoewel Red XIII niet speelbaar is, verandert er verder niets meer aan het personage. Red XIII beschikt nog steeds over dezelfde karakteristieken en vaardigheden. Hoe de speelbare personages van de remake aanvoelen, ontdek je in de Final Fantasy 7 Remake-demo.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread